StefanGabriel Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Salutare tuturor, sunt nou pe aici dar pasionat de 2 roti si detinator inca de la 17 ani, aceasta este motocicleta mea: Yamaha FZ6N din 2005, la achizitie arata 63.000 km(cat de reali sau ireali sunt nu am idee). A fost stock, intre timp a primit un decatalizator, finala Leo Vince, power commander 5, farul a fost modificat de mine, i`am montat o lupa de 3" si xenon de 55w. Momentan sunt in faza de documentare(as vrea sa ii mai maresc puterea un pic). Sunt deschis sugestilor. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 (editat) Super tare DRLul ala. Editat Martie 27, 2018 de juld5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanGabriel Postat Martie 27, 2018 Autor Share Postat Martie 27, 2018 (editat) Super tare DRLul ala. Multumesc, e ccfl de bmw e46 ) ma bate gandul sa il schimb cu unul SMD Editat Martie 27, 2018 de StefanGabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate