bozomego Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 (editat) Salut ! Detin o honda cbr 500 din 2014 care in momentul de fata are toba stock. Toba care stiti cu totii ca este oribila, este mare,prea luceosa si nu suna nici chiar asa bine ! As dori sa optez pentru una sport dar am citit prin mai multe locuri ca trebuie sa am grija ce montez deoarece pot afecta motorul daca pun ceva de proasta calitate sau ceva care nu este compatibil ! Tin sa precizez ca nu imi permit acum 1200 lei pentru ceva original iar ca buget as dispune de vreo 500 lei . Poate fi si SH doar ca nu stiu ce anume sa caut . Ma poate lamuri cineva ? multumesc ! Editat Aprilie 23, 2018 de bozomego Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 hai pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Salut Leovince sbk carbon,stare f buna usoara, completa cu intermediara, pret 600lei ,se poate adapta pe orice mobra, putem sa o probam! 0721602721 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate