Marian42 Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Salut baieti, vreau sa cumpar o motocicleta adusa din italia si nu stiu exact ce acte trebuie sa aibe, propietarul mi a spus la telefon ca are "radiatia pe italia"...ce acte trebuie sa aibe motocicleta mai exact ? Si cum se procedeaza pentru a o inmatriculata pe Romania ? Multumesc si ma scuzati daca am postat gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Incearca la fratii Biris, ei se pricep pe acte ca doar aduc motoare din Italia, probabil te ajuta gratuit sau contra unei sume modice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Cartea de identitate cu mentiunea radiata pt export si certificat de proprietate electronic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate