bigbitza Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 Tura prin Evropa ( a saptea ); 5500 km in 12 zile ,cu prima etapa Buc. - Mako . Cumplit de obositoare precum bine stiti cu totii gratie circulatiei infernale si gentiletii conservarilor mioritici ,unul cu mai mult bun simt decit altul. Celelalte etape de max 500 km. Mobra Yamaha Midnightstar 1300 ; ultra fiabila si fara probleme la 65000km. Nu prea imi place sa scriu pe computer ( sunt ca pianistu' fara degete ) asa ca o sa pun doar citeva poze. Sunt un tinerel de 64 primaveri nu prea mai am chef sa dorm in cort mai ales ca motociclez singur si fara pasager ; costuri ......nu prea poti sa cobori sub 100 iepuroi ( cazare + haleala ), fara sa ma dau in barci . Si vaca nu consuma mult ; la 90 -100 cca 4.8 l iar la 130 cca 5.3 l , adica . rezonabil pt o greutate totala de 460 kg , eu avind "doar" 117 kg. Cele mai bestiale locuri : lacul Garda , pasul Grand San Bernardo ,lacul Attersee si muuuulte altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keenon Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 Da, frumos! Si eu m-am intors acum 3 sapt. dintr-o tura asemanatoare, cca 4500km. Chiar daca nu iti permite buzunarul/timpul sa te opresti peste tot pe unde iti doresti, genul asta de plimbare este excelenta. La cat mai multe, spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigbitza Postat Septembrie 18, 2018 Autor Share Postat Septembrie 18, 2018 Multam si tie ; la cit mai multe ture ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate