DumiDud Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 (editat) salutare detin de asta vara un aprilia mojito custom din anul 2000 , motor morini de 50cc si am urmatoarea problema indiferent daca e motorul rece sau cald dupa ce merg putin constant cu 50km/h , si franez brusc pana la 10-20 sau 0 km/h , dupa ce incerc sa accelerez , nu prea vrea sa o ia , parca se infunda ceva e ca si cum ai incerca sa pleci cu masina de pe loc cu viteza bagata in a5a abia dupa ce accelerez de multe ori , isi revine la normal ma gandesc ca o fi ceva din transmisie / ambreiaj a mai intampinat cineva problema asta ? ceva solutii ? mersi Editat Februarie 20, 2019 de DumiDud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 probabil amestec bogat + filtru aer imbacsit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DumiDud Postat Februarie 23, 2019 Autor Share Postat Februarie 23, 2019 On 21.02.2019 at 10:19, Maximo74 said: probabil amestec bogat + filtru aer imbacsit.... nu cred ca are cum . a fost revizia facuta acum cateva sapt . care a inclus si filtru de aer schimbat ..am fost de fata + curatarea de carburator etc am pus un video pe youtube sa vedeti cum se aude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Februarie 23, 2019 Share Postat Februarie 23, 2019 desfaci capacul transmisiei si vezi de unde vine zgomotul la tine poate fi semifulia variatorului slabita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DumiDud Postat Martie 10, 2019 Autor Share Postat Martie 10, 2019 On 23.02.2019 at 9:37, Maximo74 said: desfaci capacul transmisiei si vezi de unde vine zgomotul la tine poate fi semifulia variatorului slabita gata . mersi ! era ambreiajul aproape ars . oala de ambreiaj e albastra toata variatorul + rolele sunt sparte toate . praf si pulbere am comandat kit variator naraku nou cu role , kit ambreiaj si curea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate