slg-motorcycles Postat Februarie 23, 2019 Share Postat Februarie 23, 2019 Salutare! Dețin un super moto, modelul Mz Baghira 660,2004,propulsorul Minarelli 660 întâlnit pe multe modele.. Vreau sa fac schimb ul de ulei, o recomandare de la colegi pentru un ulei bun, recomandat pt propulsorul acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Februarie 23, 2019 Autor Share Postat Februarie 23, 2019 https://en.wikipedia.org/wiki/Minarelli Multumesc Christian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 24, 2019 Share Postat Februarie 24, 2019 (editat) Vezi pe manualedereparatie.info dacă găsești manualul. Eu știam ca Baghira a folosit blocul motor de pe ultimul Tenere non injecție (96-99, modelul cu 2 faruri și bord asemănător Super Tenere ului). Tu spui ca pe el scrie Minarelli. Pe pagina de wiki la Yamaha XT 660 zice ca blocul motor este folosit pe gama 660 de la Mz și Aprilia Pegaso. În cazul acesta are dreptate Christian și atunci orice manual de XT, Pegaso, MT03 sau Derbi Mulhacen ca al lui îți va da un răspuns la întrebare. Editat Februarie 24, 2019 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Martie 1, 2019 Autor Share Postat Martie 1, 2019 Mulțumesc băieți, am rezolvat cu uleiul, am ales Eneos Max Performance! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate