Sandel7982 Postat Martie 30, 2019 Share Postat Martie 30, 2019 Salut la toti ....sunt nou in acest forum ,sper ca fac totul corect ... Am doua probleme legate de motocicleta Yamaha SR1255 anul 91 ... Prima : Motocicleta lucrea instabil .... cind la 100% cind la 60 % ... dispare puterea si la bruscarea manetei de accelerare motorul poate opri sau face "bubuituri in toba de esapament si in carburator " ....apoi dupa un timp se regleaza si merge okk ... Am schimbat alt carburator....am incercat alta bobina de inductie , am controlat supapele ..... Ce poate fi altceva ? la ce sa trag atentia ? ....sa incerc un alt CDI ? A doua : In cautarea raspunsului la prima problema , am scos capacul la generator ....si am observat ca daca apuc de el si il misc sus jos. ... arborele cotit ...are un mic joc ...nu se vede doar se simte ... ar trebui sa ma panichez si sa schimb rulmentii ?sau mai merge asa ? (are vre-o legatura prima problema cu a doua ? ) ( Motorul e in 4 timpi ) ! Multumesc la toti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate