s_cristi Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 Va salut! Stie cineva unde pot gasi arcul/lamela care impinge placutele in etrier? Sau daca vine la pachet cu placutele, cu kit reparatie? Sau poate are cineva un etrier similar si imi da o idee. Motocicleta este Beta Euro 350 din 2001. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 2, 2019 Share Postat Mai 2, 2019 Nu cred ca lamela impinge placutele in etrier,e doar un distantier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s_cristi Postat Mai 2, 2019 Autor Share Postat Mai 2, 2019 Da, nu e chiar piesa de rezistentă. Plăcuțele sunt prinse acum printr-un șurub în loc de cui cu siguranță. Lamela le permitea doar sa culiseze un pic fără să îmi troncane pe acolo. O sa întreb la dealer dar nu e izolată piesa aceea în poză: nu are cod, nu e numerotată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate