Vrinceanu Andrei Postat Septembrie 11, 2019 Share Postat Septembrie 11, 2019 Salutare ! Maine 12 septembrie, am liber si ma gandeam sa dau o fuga pana la Balea Lac. Voi atasa o poza cu traseul la care m-am gandit. Motocicleta pe care o am este ZX6R din 2007. Nu m-am hotarat la ora plecarii, dar ma gandesc ca o sa fie in jur de 7. De fel nu merg nici foarte tare, dar nici foarte incet. Daca mai este cineva interesat sa mearga, as fi bucuros. Va multumesc si numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Ciucur Postat Septembrie 11, 2019 Share Postat Septembrie 11, 2019 As merge si eu dar e cam din scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Septembrie 11, 2019 Autor Share Postat Septembrie 11, 2019 Pai, hai ! Plecarea va fi de la OMV Militari (Primul dupa Pacii) la ora 9. Iti las nr meu de telefon : 0765458900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Ciucur Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Ms frumos dar astazi nu pot. Sper sa reusesc sapt viitoare, as sta 2 zile ca sa apuc sa ma bucur de priveliste. Drum bun sa ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Septembrie 12, 2019 Autor Share Postat Septembrie 12, 2019 Iti multumesc, o zi cat mai frumoasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate