LiviuGra5u Postat Septembrie 18, 2019 Share Postat Septembrie 18, 2019 Salut. Vinde cineva un Z750 ? Caut sa cumpar unul. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Septembrie 18, 2019 Share Postat Septembrie 18, 2019 (editat) Daca vrei un ZX6R, te ajut eu . Este multe mai cobod decat Z750 (pozitie + viteza 130+ unde vei lua vantul in plin) si mult mai fun ! Acum 30 minute, Vrinceanu Andrei a spus: Daca vrei un ZX6R, te ajut eu . Este multe mai comod decat Z750 (pozitie + viteza 130+ unde vei lua vantul in plin) si mult mai fun ! Editat Septembrie 18, 2019 de Vrinceanu Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LiviuGra5u Postat Septembrie 19, 2019 Autor Share Postat Septembrie 19, 2019 Salut. Merci Andrei dar prefer un naked. Un z750. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LiviuGra5u Postat Noiembrie 13, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2019 Salut. Cine ma poate ajuta cu un transport motor Metro Iasi - cartier Dacia? Multumesc anticipat. Am rezolvat. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate