TdKu' Postat Noiembrie 16, 2019 Share Postat Noiembrie 16, 2019 Va salut! De curand am achizitionat o Honda 929 ..per total multumit de motocicleta insa turometrul refuza sa functioneze. Care ar putea fi cauza si cum s-ar putea remedia problema? Mentionez ca restul indicatorilor de pe bord functioneaza.Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Batranul Lup Postat Noiembrie 17, 2019 Share Postat Noiembrie 17, 2019 Trebuie sa verifici întâi instalația sa nu fie fir întrerupt, mufa topita. Cel mai bine cauta schema electrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Batranul Lup Postat Noiembrie 18, 2019 Share Postat Noiembrie 18, 2019 Eu am dat o soluție pentru cine încearcă singur acasă, reparațiile se fac la service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TdKu' Postat Noiembrie 21, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2019 (editat) Multumesc domnilor pentru sfaturi! M-am gandit ca nu e o problema atat de grava si se poate rezolva acasa cu o indrumare buna..dar daca nu e posibil , apelam la ajutor specializat Editat Noiembrie 21, 2019 de TdKu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Batranul Lup Postat Noiembrie 23, 2019 Share Postat Noiembrie 23, 2019 Poți sa desfaci fiecare mufă și sa folosești un sprei pt contacte este soluția simplă pt acasă, poate ai noroc și este din mufe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate