grex Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 care ai desfacut un esapament de motor mai maricel min750cc si poti da o schita aicea? vreau sa-mi fac un esapament pt kawa 750 si am o relatie la o fabrica de esapamente din inox, dar baietii de-acolo mi-au zis sa vin cu schema sa stie ce fac ca ei fac de auto! hai sa vad care ma poate ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Este pt un GSx750 F sau Pt un FZ750 Pentru alte detalii FIX pt Kawa - gasesti aici - http://www.mivv.it/moto_usa/prodotti_ricam..._marche_moto=14 P.S. Dai o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 22, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2007 sigur dau! dar ce e inauntru nu-mi zici? ca mai dau o bere vreau sa sune si frumos, adik cam cate si cum sa pun sitele sa fie ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 Nu pune nici o sita si o sa sune superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 Inauntru e vata minerala + site Acum mai munceste si tu si cauta si tu schite pe site-urile de specialitate, ca ai sa gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2007 hai ca am facut treaba. sa nu pun chiar nici o sita cred ca face prea mult scandal, asa ca am pus o sita sa vad ce-o iesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 asa ca am pus o sita Si cum ai pus-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 24, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2007 n-am mai pus nici o sita! doar teava perforata, vata de sticla si teava inox pe afara, exact ca in schema . o sa faca scandal dar asta e, cui nui place sa ma depaseasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Februarie 1, 2007 Autor Share Postat Februarie 1, 2007 ia uitati ce a iesit! eu sunt incantat de ele. pozele sunt facute cu tel si este nopte asa ca .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate