bubaq Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Am incercat sa scot rulmentii de pe axa cu came si am avut probleme, din cauza imperfectiunilor de prelucrare (avea un span) s-a blocat rulmentul din fata si nu a mai fost chip sa-l scot. Am incercat prima oara cu presa extractoare, apoi cu ciocanul, la inceput mai usurel apoi mai tare, am reusit sa indoi axul de la platoul de aprindere, asa ca am cumparat altul , dar rulmentul tot nu am reusit sa-l scot ca sa pot sa-i iau cotele. lui Gaspar i-am cerut rulmenti ca sa scap de problema dar a fost surprins ca trebuiesc rulmenti pt axa cu came, cica nu i-a cerut nimeni niciodata. daca stie cineva dimensiunile rulmentilor il rog frumos sa-mi spuna, ca sa nu bau cu barosul in axul ala. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2007 s-a rezolvat, din fericire, Gaspar a intrebat de ei si mi-a facut rost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 dar de ce nu ai cumparat rulmenti de la magazine de specialitate? rulmentii rusesti au marea proprietate de a fi 90% rebuturi din ucraina! uite aici indicativele rusesti,in orice magazin de rulmenti iti fac echivalenta!204 spate si 205 fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2007 ok, merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate