uscatu090 Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 A pus vreodata cineva 2 carburatoare la ij jupiter pentru admisii separate? eu am de gand sa fac teaba asta. am 2 carburatoare mikuni de la un suz. de 350 in 2 pistoane si 2 timpi. ce parere aveti despre asta? regards Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 sal merge super!!!!!!!!! io cu un amic am pus 2 k65 normale si mergea super bine motorul lucra mai bine suna mai rotund si puterea este mai mare consumul nu creste mult 0.3-0.5 depinde cat de tare tragi de el..se merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uscatu090 Postat Mai 28, 2004 Autor Share Postat Mai 28, 2004 Orestte draga, imi spui si mie cum ai facut galeriile de admisie? din ce le-ai facut si cum le-ai adaptat. regards Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate