Larry Flyt Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 Hey, salut! Aveti acest model? Pareri, grip, feeling?! Descriere: Leather construction with Battlehide goatskin palm Military-grade titanium knuckle, finger and cuff plates Leather backhand Floating knuckle construction Expansion panels Dual wrist closure The TiMax glove features an unmistakable floating titanium knuckle along with finger and cuff plates to allow for maximum articulation. The mechanical expansion panels provide optimum fit characteristics, while the Battlehide goatskin palm provides the critical balance between durability and control. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 A mai fost o discutie despre aceste manusi acum vreo 14-15 ani, daca tin bine minte. Intre timp nu au devenit deloc mai populare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat August 31, 2020 Autor Share Postat August 31, 2020 Am cautat pe forum si nu am gasit nimic, nici pe net cine stie ce review. Asa din descriere, par cel putin ok.Sau..daca aveti alte recomandari in locul lor, pana in 300£. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 In discutia veche parca cineva se plangea de greutate, altii de stil, dar nimeni nu avusese vreo busitura cu ele ca sa spuna cat de bune sunt. Mie mi se par exagerate, in special daca nu mergi la turnir; poate pe circuit sa aibe vreun sens, pe strada nu prea: daca dai de tren sunt tot degeaba, pentru un low-side sunt OK si manusi fara metal pe ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Septembrie 1, 2020 Autor Share Postat Septembrie 1, 2020 Ei fleosc acum, cu trenul. Multe ofera protectie adecvata in banii astia, dar metalul este metal. Si ce sa vezi, strada este mai periculoasa decat un circuit. Nu e bai,mai sapam si vedem. Insa, argumentul cu greutatea, sa fie de bine, de rau,nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate