Ovidiu1995 Postat Octombrie 3, 2020 Share Postat Octombrie 3, 2020 Va salut dragi colegi . Imi spune si mie daca se potrivesc aripioarele acelea laterale de la z750 facelift la modelul pana in 2006? daca nu se potrivesc ce adaptari trebuiesc facute mai exact ? a incercat cineva ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vortex105 Postat Octombrie 3, 2020 Share Postat Octombrie 3, 2020 Am eu aripioarele de la un model fara facelift, ti le dau gratis daca le vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu1995 Postat Octombrie 3, 2020 Autor Share Postat Octombrie 3, 2020 Acum 37 minute, vortex105 a spus: Am eu aripioarele de la un model fara facelift, ti le dau gratis daca le vrei Serios ? Multumesc frumos ! Imi poti lasa un numar de contact prin mesaj ? Sau cum putem lua legatura ? Multumesc din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vortex105 Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 am trimis cu fan curier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate