Denis1204 Postat Octombrie 24, 2020 Share Postat Octombrie 24, 2020 (editat) Buna ziua ! Peste o luna voi incepe scoala pentru motociclete ,categoria A1 , si ma uit dupa niste modele de motociclete naked de 125cm³ inca de acum un an insa ,până in momentul de față nu am gasit multe modele care sa imi placă , am gasit cateva modele Hyosung Comet GT125 Kreidler Street 125 Însă nu stiu cât de bune sunt deoarece nu sunt foarte multe la noi in țara si nu mi-am putut forma o idee despre cat de bune sunt . Nu sunt un mare fan al sportivelor si de aceea m-am gandit ca poate as putea limita o motocicletă de 200-250cm³ pentru categoria A1 . Nu am intalnit nici o informatie despre asta , asa ca m-am gandit sa intreb . P.S Daca cunoasteti niste modele asemănătoare cu cele mentionate mai sus , sau daca stiti ceva despre aceste va rog sa imi spuneti si mie despre ele . Mulțumesc pentru înțelegere !!! Editat Octombrie 24, 2020 de Denis1204 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 24, 2020 Share Postat Octombrie 24, 2020 Dacă te pregătești pt obținerea permisului, fie el și A1, ar trebui să cunoști nițel și legislația! Unde scrie CLAR ce motociclete se pot conduce cu A1. Element ajutător : maxim 125 cmc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate