goofy2304 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Superba, sa o stapanesti sanatos!Arata super bine, ce inaltime ai? Am cam 1,70 +/- cativa cm. Mie mi se pare destul de mica (cu toate ca e cam cea mai mare din clasa ei) sau m-am obisnuit eu cu ea. Abia astept sa o schimb cu ceva mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Iulie 28, 2008 Autor Share Postat Iulie 28, 2008 (editat) Saloot chopperisti de 125!!! Imi pare rau ca nu m-am prezentat mai devreme sper ca ma iertati Am din octombrie 2007 un Honda Shadow si acum am 4200 de km cu ea. Vreau sa spun ca nu am avut nicio problema, am fost cu ea in service doar pentru revizie. Mi se pare destul de manevrabila avand centrul de greutate jos (eu nefiind unu solid) , mi-a iertat multe greseli si...........sunt super multumit de ea. Posesorii de shadow daca mai au ceva de adaugat....... Asfalt uscat si poate ne vedem la o plimbarica linistita pe plaiurile patriei. P.S va pun 2 poze care mi-au mai ramas cu mobra F frumoasa motoreta! Cat mai multi km calare! Editat Iulie 28, 2008 de Andu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Va multumesc va multumesc Astept sa ne vedem la o plimbarica cei cu 125 indiferent de model (chopper, sport, enduro) vine cineva miercurea asta la arc?? poate ne cunoastem si noi mai bine cei cu 125 si ne facem acolo un loc al nostru mic (scuzati de offtopic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Va multumesc va multumesc Astept sa ne vedem la o plimbarica cei cu 125 indiferent de model (chopper, sport, enduro) vine cineva miercurea asta la arc?? poate ne cunoastem si noi mai bine cei cu 125 si ne facem acolo un loc al nostru mic (scuzati de offtopic) E posibil sa vin, daca e ne intalnim acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Sa vad poate vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Eu vin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Am vazut ca azi la arc nu s-a prezentat decat thug-r si inca o fata cu un cbr dar pe care nu am apucat sa o salutam Eu vreau sa fac un topic unde sa decidem iesirile noastre (care sper sa fie si ele acolo cateva) ca nu mai vreau sa mai facem atata offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 as vrea sa ma ajuta-ti si pe mine,un prieten si-a luat un suzuki intruder2 de 125cm39a.f.1998)--imi puteti spune si mie cateva ceva despre el. plusuri si minusuri. multumesc P.S. el este incepator ,16 ani.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DESTRUCTOR Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 pt cei din cj stiu pe un tip pt 200 sau 250 aduce orice motor din germania bine ma refer la astea mici de 125 acu pt astea mari sincer nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate