axi Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 (editat) Salutari Dupa cim stiti din nou am aparut pe piata si de data asta vreau sa-mi dau minscku!! Mi-am gasit o jawa 350, dar nu asta conteaza. Minsku l-am luat de la un mos dim oras, unik propietar, are acte, si nu va vine sa credeti 6000 km, parcursi. Motoru l-am stiut de ceva timp, si pana sa-l iau tot in locul acela nemiscat a stat. Are apirindere noua noutza(se vede pe ea), motoru merje ceas, numa l-am desfakut sa-l fac "fain", l-am facut fain da numa motorul.ambreaju e nou, si dau cadou 3 lanturi noi, cadru arata cam naspa vopsit nu mam ocupat de el... Il dau cu 5 mil usor neg. Minscu a fost cumparat de la chisinau de 5 ani... Cine este interesat ma poate contacta numai la 0767462792 pt ca nu mai ajung sa stau pe net. succes la sunat Editat Ianuarie 21, 2007 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 super oferta frate...daca ajungi pe net, baga o poza, 2...daca are acte, merita...pacat ca esti cam departe spor la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate