Sari la conținut

Problemă încărcare Honda Shadow ACE 750


Naed96
 Share

Postări Recomandate

Salut și bine v-am găsit! Îmi cer scuze dacă nu postez unde trebuie, sunt nou pe forum.

 

Sunt posesor de un Honda Shadow ACE 750 din '98 și astăzi din nou m-am confruntat cu o problemă pe care am avut-o și când am cumpărat motocicleta. Azi m-a lăsat pe drum. S-a descărcat bateria și ulterior nu a mai încărcat. Ciudat este că deși am încercat un Jump starter nu a mers și abia a luat-o cu cabluri conectate la o mașină. A pornit foarte greu și a trebuit să mă grăbesc să ajung acasă să nu mă lase din nou. Eu nu mă pricep la mecanică sau la partea tehnică a motoarelor, însă la achiziționare a făcut aceeași fază și a plătit vânzătorul înlocuirea releului de încărcare dar niciodata nu încărca ok. S-a mai confruntat cineva cu astfel de probleme la Honda Shadow? Din ce am reușit să văd pe net și să înțeleg poate fi releul de încărcare (regulator/rectifier) sau alternatorul (stator) care din ce văd nu se găsesc în România. Mă poate ghida cineva? Deja ajung la capătul puterilor psihice din cauza acestei motociclete... Mulțumesc anticipat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mulțumesc mult pentru răspuns! M-am gândit că poate o fi și bateria de vină având în vedere că am lăsat-o toată iarna pe motor și mereu am pornit-o cu jump starter fără să o pun pe redresor, însă eu chiar nu mă pricep. Văd că la locația ta apare trecut TM. Eu sunt din Bocșa. Dacă reușesc să cumpăr o baterie care să ma ajungă până îm Timișoara, ai avea cum să te uiți tu la el? A pus un amic o măsurătoare și apărea pe la 12V și nu urca dacă acceleram. Ai avea cumva o sugestie pentru o baterie ok pentru aceasată motocicletă? Am avut o Varta până acum în ea.

Editat de Naed96
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vorbit însă nu poate momentan. Atunci voi aștepta. Deci există cumva șansa să fie doar bateria de vină? 

Mulțumesc mult pentru răspunsuri. În cazul în care nu reușesc să rezolv în viitorul apropiat, te voi contacta când se mai încălzește.

Editat de Naed96
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...