eti_radu Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Plecat pe 20.01 din Bucuresti catre Valcea, nu am mai fost pe acasa de vreo 4 luni, cu parere de rau ca nu pot merge la Silistra....Ajuns in Valcea am intalnit un mic grup de enduristi si am taiat-o catre Cheia, o zona de drum forestier cu multiple posibilitati de hard si soft( Aviz amatorilor sunt super trasee de moto si ATV plus o zona buna de escalada si 3 pesteri ) Dupa vreo 4 km s a adancit namolu iar vacutza mea nu era pregatita...pe fatza am o guma mai de asfalt...m am decis sa ma intorc ca era prea mare efortul pe coborari si nu mai merita. Poze putine pt ca au murit acumulatorii... Azi la intoarcere am plecat pe ruta Rm.Valcea-Caracal-Rosiori-Alexandria-bucuresti, aprox 300Km, vreme ideala si drumul surprinzator de bun, in afara localitatii viteza de croaziera 120-140km/h , nici o urma de radare prin campurilea alea pustii Pe drum am mai dat de cateva vitezane iar din Alexandria m am lipit de un F650 galben. Per total iesire dragutza vreme excelenta, dar cam plictiseala singur la drum. Si filmuletul....s a cam pierdut din calitate la upload pe google http://video.google.com/videoplay?docid=8055933878987221766 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 super fain plimbarea ...bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate