mahone Postat August 19, 2021 Share Postat August 19, 2021 Respect domnilor, caut o solutie pentru alternatorul hondei mele ST 1100 din1995 ! Statorul este ars ! Daca ma poate cineva ajuta cu o informatie despre - un alternator nou ( cei de la piese , spun ca nu se mai livreaza acesata piesa) - un alternator SH - un atelier care rebobineaza acest gen de generatoare ( poate cineva a facut o asemenea lucrare si imi poate furniza un nr de tel ). la atelierul unde m-am adresat.....m-au refuzat politicos....spunand ca se poate, dar exista ceva lipituri cu rasina, pt care nu garanteaza....etc. Mentionez ca sunt din Iasi Va multumesc si dau o bere la MAN Sovata, daca rezolv problema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bizonu rosu Postat August 19, 2021 Share Postat August 19, 2021 http://www.unpret.ro/pret/bobinaj-stator-alternator-motociclete/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate