d a n Postat Aprilie 30, 2022 Autor Share Postat Aprilie 30, 2022 Acum 8 ore, simi.on a spus: La mine este de preferat in cursul saptamanii. Tinem legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 5, 2022 Share Postat Mai 5, 2022 cum ramase ? sunt in sevraj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 5, 2022 Share Postat Mai 5, 2022 la mine de la "natura" lasata de Dumnezeu, drum, soare.. caracratita nu e genul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Mai 5, 2022 Autor Share Postat Mai 5, 2022 Acum 4 ore, foxbat a spus: cum ramase ? sunt in sevraj... Pai...momentan eu plec Luni in Grecia vreo saptamana...cu mobra. Dupa tura asta vreau sa vad daca se aduna ceva lume pentru un Thassos pe slow motion...sau macar pe plimbari locale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 6, 2022 Share Postat Mai 6, 2022 Asfalt uscat si vreme faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Mai 6, 2022 Autor Share Postat Mai 6, 2022 Acum 2 ore, simi.on a spus: Daca nu-ți citești mesajele nu vei ști ! Ce mesaje bro? Nu am primit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Mai 6, 2022 Autor Share Postat Mai 6, 2022 Acum 41 minute, simi.on a spus: In dreapta sus, deschizi pag.contului și găsești un clopoțel și un plic ! Altfel cum comunici cu colegii , bro ? Nu prea ne intelegem om cu persoana. Dobitoc nu sunt in halul in care sa nu am habar de functionarea sistemului de "plic". Spuneam doar ca nu am primit nici un mesaj, facand referire la remarca ta. Asa e cu comunicarea, se intampla sa existe erori. Nu-i nici un bai din punctul meu de vedere, ne lamurim noi cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 6, 2022 Share Postat Mai 6, 2022 Pentru mine clar ramane in toamna acum sunt prea departe cu scuterul… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate