Olaru Robert Postat Iunie 18, 2022 Share Postat Iunie 18, 2022 Buna ziua! Acum ceva timp am facut un accident destul de urat in care mi s-a indoit cadrul de la motocicleta, de cateva luni caut disperat un cadru dar nu gasesc pe nicaieri, ma poate ajuta cineva cu un site, sau un nr de telefon unde as putea gasi un cadru pt honda rebel 125? Imi plange sufletul cand o vad avariata mai ales ca acum s-a deschis si sezonul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 18, 2022 Share Postat Iunie 18, 2022 Dezmembrata și mergi mai departe. Parerea mea. In afara de Olx, nu prea am idee unde ai putea găsi. Sau pe pagini FB de posesori, respectiv comunități moto mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Olaru Robert Postat Iunie 21, 2022 Autor Share Postat Iunie 21, 2022 On 6/18/2022 at 8:26 PM, Farfuridi said: https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/honda-rebel-125-rahmen-und-motor/2123837720-306-1195 Poti vorbi cu transportatorii de pe motociclism.ro care au rute prin Germania.Poate ajunge la final sa fie rentabil. Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate