adimotor Postat Iulie 21, 2022 Share Postat Iulie 21, 2022 Am si e o problema cu navigatia de motocicleta bmw navi V, probabil ca la ultima actualizare de soft, din graba, am dat sa instaleze hartile din alta parte a Europei, pe Romania imi arata doar drumurile nationale si localitatile mari, nici un DJ sau DC, nu imi gaseste nicio localitate gen comuna sau sat, asta banuiesc ca este problema, nu sunt foarte sigur. Mai mult decat atat, imi arata drumul dar eu merg pe langa el, ba imi arata ca merg pe un lac de parca eram cu barca. La "hartile mele" imi da ca instalate Europe DEM si CN Europe NTU, nici nu stiu ce inseamna DEM si CN NTU. Pe aplicatia de pe calculator (Imac) Garmin Expres, nu am optiunea de a instala alte harti ci doar reinstalare, am reinstalat hartile, dar aceeasi problema. Am incercat sa sterg hartile de pe card, am incercat cam tot ce ma pricep, dar degeaba. Daca este cineva care ma poate ajuta cu rezolvarea problemei, multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate