iugn Postat Septembrie 19, 2022 Share Postat Septembrie 19, 2022 (editat) Salut! Încerc sa intru in categoria 125cc și doresc o opinie pentru un “motor” nou.Honda CB125F, CB125R sau Yamaha XSR125. Menționez ca o sa îl țin măcar 6 luni și ulterior o sa încerc cursurile pentru categoria A. De viteza nu se pune problema deoarece nu sunt la 20 de ani, aproape dublu. Am 1.83 m si undeva la 75 kg. Va mulțumesc pentru timpul acordat! Editat Septembrie 19, 2022 de iugn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 19, 2022 Share Postat Septembrie 19, 2022 Vrei sa incepi cu A1 si sa sari la A? De ce nu incepi cu A2? saltul va fi mai mic. Sau incepi cu A1 si apoi urci la A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iugn Postat Septembrie 19, 2022 Autor Share Postat Septembrie 19, 2022 Sunt in UK și aici cu un curs (CBT) poți conduce 125cc. Pentru dragul discuției sa zicem ca merg la A2 ulterior, ce motor sa achiziționez și nu e așa problematic? Însă fie nou pentru a avea garantie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Septembrie 20, 2022 Share Postat Septembrie 20, 2022 Nu se mai fura motoarele in uk sau de ce ti ai lua primul scutur nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iugn Postat Septembrie 20, 2022 Autor Share Postat Septembrie 20, 2022 Nu am idee dacă se fura… la mâna a doua sunt cu ceva sute de lire mai ieftine și cu 5…10 mii de mile făcute, fără garanție și altele. Nu am idee la ce ar trebui sa ma uit sa știu ca este ok(in afara de a caută dacă a fost implicat in accident). Totusi, de dragul topicului, considera nou sau second hand, ca și motor câte este mai ok din ceea ce am întrebat la deschiderea topicului. Nu doresc sa par lipsit de bun simt, însă întreb ceva și se răspunde pe lângă subiect. Mulțumesc de înțelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Septembrie 20, 2022 Share Postat Septembrie 20, 2022 ideal ar fi sa mergi la dealeri, sa faci un test ride cu modelele acestea si sa vezi pe care te simti mai bine si care iti place mai mult. la inaltimea ta cred ca toate sunt cam micute. personal, as merge pe cb125f datorita pozitiei mai confortabile si nu atat de in aplecata fata de R. Daca vrei pozitie mai "agresiva" atunci R. XSR125 mi se pare prea bicicleta, repet, doar parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat Septembrie 20, 2022 Share Postat Septembrie 20, 2022 Ia noua, cu garantie. Oricum nu pierzi mare lucru la revanzare dupa 6 luni la ce preturi se cer pe second in ziua de azi. Xsr sau cbf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iugn Postat Septembrie 20, 2022 Autor Share Postat Septembrie 20, 2022 22 minutes ago, DesertEagle said: Ia noua, cu garantie. Oricum nu pierzi mare lucru la revanzare dupa 6 luni la ce preturi se cer pe second in ziua de azi. Xsr sau cbf Mulțumesc! On 9/20/2022 at 9:50 AM, Mariusik85 said: ideal ar fi sa mergi la dealeri, sa faci un test ride cu modelele acestea si sa vezi pe care te simti mai bine si care iti place mai mult. la inaltimea ta cred ca toate sunt cam micute. personal, as merge pe cb125f datorita pozitiei mai confortabile si nu atat de in aplecata fata de R. Daca vrei pozitie mai "agresiva" atunci R. XSR125 mi se pare prea bicicleta, repet, doar parerea mea. Mulțumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate