bogdanel97 Postat Martie 19, 2023 Share Postat Martie 19, 2023 (editat) Salutări, motocicliști! Sunt în căutarea unei carene frontale pentru o Yamaha fz6 s1 din 2006! Am avut un eveniment neplăcut din care a rezultat distrugerea carenelor. Daca este cineva care posedă o astfel de carena noua/sh și dorește să "scape" de ea, nu ezitați să scrieți aici! Tot am căutat să o refac pe a mea, dar ori mă duce cat una noua, ori îmi spun că lipsesc prea multe părți din ea și nu o să iasă bine refăcută... Editat Martie 20, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 Nu găsești nimic ok. 1400 lei costa o carena noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanel97 Postat Martie 21, 2023 Autor Share Postat Martie 21, 2023 Se pare că asta e alegerea inspirata! Imi pare rău că nu am se potrivește carena de s2 și m am încărcat și cu ea pe acasă... Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate