menseph Postat Martie 31, 2023 Share Postat Martie 31, 2023 Suzuki V-strom DL 650 2018 ~28.500km Pret: 6700EUR Locatie: Bucuresti Telefon: 0723132901 ( Doru) Stare impecabila tehnic si estetic. Al doilea proprietar. Inmatriculata Bucuresti, ITP valabil pana primavara lui 2024 Echipare suplimentara: - sa inalta OEM Suzuki, plus saua stoc originala, nefolosita; - kit arcuri progresive (furca/soc) plus amortizor Hyperpro (schimbate acum ~1000km); - cric central; - scut motor SW Motech; - crash bars Givi; - proiectoare; - parbriz Givi AirFlow; - inaltator ghidon; - mansoane cu incalzire Oxford; - bara accesorii bord CosmoAccessories; - kit coborare scarite CosmoAccessories; - linkuri inaltare bascula spate 20mm, CosmoAccessories (se dau impreuna cu linkurile originale) - extensie talpa cric; - top case Givi Trekker 52 Monokey; - suport telefon RAM; - manete frana/ambreiaj reglabile (se dau si manetele originale); - oglinzi laterale aero (plus oglinzile originale); - anvelope Michelin Anakee Adventure - service furca efectuat in urma cu 1000km (cu ocazia upgrade-ului la arcurile progresive Hyperpro); Ajunt un coleg cu anuntul. Va rog ca întrebările sa i le adresati lui. Tot ce pot spune e ca a ingrijit motocicleta cum se cuvine. O vinde doar pentru ca trece la ceva mai mare din motive de Inaltime/Gabarit Anunt original: https://www.olx.ro/d/oferta/suzuki-v-strom-dl-650-2018-IDgXB2w.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
menseph Postat Martie 31, 2023 Autor Share Postat Martie 31, 2023 (editat) salut, ofera tot ce e necesar in vederea actelor. Nu are nimic de ascuns sau smecherii de facut vrea doar sa elibereze spatiu ca ii vine un africa twin in curand Editat Martie 31, 2023 de menseph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
menseph Postat Martie 31, 2023 Autor Share Postat Martie 31, 2023 nu am zis ca ai fi insinuat. am raspuns mai descriptiv/colorat ma uitasem pe reguli. nu stiam sa menționez fix si de fiscal. era vorba doar de starea actelor in postul cu reguli si am crezut ca e vorba de inmatriculare si ITP. Scuze ca am omis si mersi de completare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate