iidliw Postat Aprilie 18, 2023 Share Postat Aprilie 18, 2023 Salutare. Am un scuter honda pcx si nu reusesc sa gasesc o vulcanizare sa ma ajute cu anvelopa de pe spate in Bucuresti, pe unde am sunat toti mi-au zis ca doar pentru motociclete sau sa vin cu roata la ei. Nu am cum sa fac asta din pacate, ca stau la bloc si deh. Puteti sa imi spuneti va rog daca stiti o vulcanizare sau service care sa faca treaba ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 18, 2023 Share Postat Aprilie 18, 2023 Acum 5 ore, iidliw a spus: Salutare. Am un scuter honda pcx si nu reusesc sa gasesc o vulcanizare sa ma ajute cu anvelopa de pe spate in Bucuresti, pe unde am sunat toti mi-au zis ca doar pentru motociclete sau sa vin cu roata la ei. Nu am cum sa fac asta din pacate, ca stau la bloc si deh. Puteti sa imi spuneti va rog daca stiti o vulcanizare sau service care sa faca treaba ok? Service scuter intre budapesta si tineretului Scuter Centre 0724 561 013 https://maps.app.goo.gl/GWSvzCvSt9FmQkwZA?g_st=ic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate