m0n0rath Postat Iunie 8, 2023 Share Postat Iunie 8, 2023 (editat) Casca Scorpion model Belfast, mărimea XL (Eu normal port 59-60 si imi vine tight fit, port XL la majoritatea brandurilor) A fost purtata 10 minute de proba, pana la urma am achizitionat flip-up pentru drumuri lungi. Casca Scorpion Belfast Scorpion Belfast este o „cască jet în stil american”. Este ca și cum această cască de motocicletă a fost creată special pentru motocicletele personalizate, cafe racers, motociclete de epocă și motociclete clasice. Ușor, elegant și confortabil - greu să rezisti. Belfast nu este o casca old school oarecare - va deveni casca ta preferată ! Caracteristici: • Casca open face fabricata din fibra de sticla in 2 dimensiuni (XS-M, L-XXL) • Interior detașabil și respirabil, tratat antibacterian,marca KWIKWICK 3 - se poate curăța manual Specificații: • Sistem de închidere micrometrică • Ochelari de soare SPEEDVIEW • Certificare ECE 22-05 si testare TUV • Greutate: aprox. 1.200 g Accesorii : • 1 x husă pentru cască Prefer predare personală in zona Bucuresti IF insa se poate si livra in tara DOAR cu plata in avans a transportului pentru a evita eventualele neplaceri (nu ar fi prima situatie din pacate). Rog mesaj pe WTS sau aici, la telefon nu pot raspunde in timpul zilei oricand. Pret 685 ron 0745388915 Tunari - Ilfov Razvan Editat Iunie 8, 2023 de m0n0rath Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate