megamotoreta Postat Iulie 7, 2023 Share Postat Iulie 7, 2023 Salutare. Am cateva casti prin garaj, cam pline de praf,dar in stare ok, nu sunt tavalite ,si o geanta de rezervor, momentan. 150 ron fiecare piesa. Cu timpul mai pot adauga si alte poze si piese,ce mai am...sa caut...0721277729, Gaesti,Dambovita. Acum 13 ore, megamotoreta a spus: Salutare. Am cateva casti prin garaj, cam pline de praf,dar in stare ok, nu sunt tavalite ,si o geanta de rezervor, momentan. 150 ron fiecare piesa. Cu timpul mai pot adauga si alte poze si piese,ce mai am...sa caut...0721277729, Gaesti,Dambovita. Acum 13 ore, megamotoreta a spus: Salutare. Am cateva casti prin garaj, cam pline de praf,dar in stare ok, nu sunt tavalite ,si o geanta de rezervor, momentan. 150 ron fiecare piesa. Cu timpul mai pot adauga si alte poze si piese,ce mai am...sa caut...0721277729, Gaesti,Dambovita. O geanta . incape o casca full si inca ceva, plus o vesta reflect, 40 ron. Sau le dau cadou celui care cumpara mai multe casti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Noiembrie 5, 2023 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2023 geanta de rezervor s-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 4 Autor Share Postat Iunie 4 topcase dublu e 200 ron, geanta audi 100 ron topcase dublu e 200 ron, geanta audi 100 ron rucsac moto sau geanta rezervor, la 100 ron rucsac moto sau geanta rezervor, la 100 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 7 Autor Share Postat Iunie 7 Mai am un cort cu doua camere,de 4 persoane, la 300 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 10 Autor Share Postat Iunie 10 rucsac moto sau se poate prinde pe rezervor, la 100 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate