MATEISEBASTIAN Postat Iulie 12, 2023 Share Postat Iulie 12, 2023 Salutare tuturor, Am o mica problema la Vulcanul meu de 900 clasic in sensul că atât în repaus cât și în mers se aude un urlet,că un zgomot de vânt,in zona capacului de pe stânga sub motor,cel cromat, și dispare după ce merg o perioada cu ea.Aveti idee de la ce poate fi?exista ceva curea sub acel capac? Mulțumesc de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 14, 2023 Share Postat Iulie 14, 2023 Ai cum sa faci poze sau chiar si un audio? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MATEISEBASTIAN Postat Iulie 14, 2023 Autor Share Postat Iulie 14, 2023 Acum 1 minut, Escanor a spus: Ai cum sa faci poze sau chiar si un audio? Pai poze la ce sa fac?Dar un audio cred că da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 14, 2023 Share Postat Iulie 14, 2023 Locatia vinovatului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MATEISEBASTIAN Postat Iulie 14, 2023 Autor Share Postat Iulie 14, 2023 Acum 3 minute, Escanor a spus: Locatia vinovatului Pe langa Târgoviște....și pe deasupra trebuiesc reglați și tacheții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bowser Postat Iulie 14, 2023 Share Postat Iulie 14, 2023 Poze cu locul, piesa de unde se aude zgomotul, cred ca asta ar trebui sa pozezi daca vrei sa isi spuna cineva parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MATEISEBASTIAN Postat Iulie 14, 2023 Autor Share Postat Iulie 14, 2023 Acum 1 minut, Bowser a spus: Poze cu locul, piesa de unde se aude zgomotul, cred ca asta ar trebui sa pozezi daca vrei sa isi spuna cineva parerea. Am explicat in descriere clar pt cine cunoaște modelul....o să fac și poze dar la un capac că acolo se aude vuietul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bowser Postat Iulie 14, 2023 Share Postat Iulie 14, 2023 Nu toata lumea detine ,sau a avut de a face cu acest model . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MATEISEBASTIAN Postat Iulie 14, 2023 Autor Share Postat Iulie 14, 2023 O sa pun poze și audio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bowser Postat Iulie 14, 2023 Share Postat Iulie 14, 2023 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 14, 2023 Share Postat Iulie 14, 2023 Acum 6 ore, MATEISEBASTIAN a spus: Am explicat in descriere clar pt cine cunoaște modelul....o să fac și poze dar la un capac că acolo se aude vuietul. Eu am avut Vulcan Classic dar tot am cerut și poze/video/audio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MATEISEBASTIAN Postat Iulie 14, 2023 Autor Share Postat Iulie 14, 2023 O sa pun mâine poze și audio La 14.07.2023 la 13:45, Escanor a spus: Ai cum sa faci poze sau chiar si un audio? Uite un video... VID20230715090728.mp4 La 14.07.2023 la 13:58, Bowser a spus: Poze cu locul, piesa de unde se aude zgomotul, cred ca asta ar trebui sa pozezi daca vrei sa isi spuna cineva parerea. Uite un video.... VID20230715090728.mp4 La 12.07.2023 la 11:23, MATEISEBASTIAN a spus: Salutare tuturor, Am o mica problema la Vulcanul meu de 900 clasic in sensul că atât în repaus cât și în mers se aude un urlet,că un zgomot de vânt,in zona capacului de pe stânga sub motor,cel cromat, și dispare după ce merg o perioada cu ea.Aveti idee de la ce poate fi?exista ceva curea sub acel capac?Mai jos un video... Mulțumesc de ajutor. VID20230715090728.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate