b0gdanu Postat Februarie 2 Share Postat Februarie 2 casca full face HJC RPHA-11 - Saravo Blue mărimea M. go pro hero 4 (accesorii . baterie extra, plus atașament baterie mare) obraji noi și cei vechi câteva zgârieturi pinlock pentru mai multe detalii și poze apel sau mesaj 0742 69 79 58 București . o vând pentru a lua una mica pentru a intra în portbagajul scuterului. preț 1000 Lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy24 Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Salut, tu vrei o casca mai mica ca numar/marime? sau mai mica gen open face? In cazul in care mai e de actualitate anuntul. Eu am o casca S la vanzare si mi ar trebuii un M in locul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b0gdanu Postat Martie 8 Autor Share Postat Martie 8 Acum 6 ore, Jimmy24 a spus: Salut, tu vrei o casca mai mica ca numar/marime? sau mai mica gen open face? In cazul in care mai e de actualitate anuntul. Eu am o casca S la vanzare si mi ar trebuii un M in locul ei. salut . vreau o casca mai mica ca volum. da, gen open face . scuze daca nu m am favut inteles. mersi Acum 6 ore, Kristian K a spus: Care este pretul camerei GoPro? Sau e in acelasi pret cu casca? GoPro ul este inclus in pretul castii . mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b0gdanu Postat Martie 24 Autor Share Postat Martie 24 UP!!! pret 900 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate