savaiulian16 Postat Iunie 4 Share Postat Iunie 4 Salutare! Intr-un final am gasit o motocicleta care sa-mi placa si sa ma simt bine pe ea, anume bmw g310r (2018 cu 5600km). Acum, inainte de achizitia sh as dori sa merg sa-i fac o verificare si totodata sa-i schimb si uleiul, proprietarul actual spunandu-mi ca nu a fost condusa sezonul acesta si implicit nu i-a facut schimbul. Un service bun in Bucuresti unde as putea face chestia asta? De principiu sa fac verificarea si pregatirea de iesit in strada Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
savaiulian16 Postat Iunie 5 Autor Share Postat Iunie 5 Acum 21 ore, EL Ciupacabra a spus: Salut! Motohub sau Mototehnica, asa vezi si istoricul motocicletei in perioada de garantie. P.S. Meticulosii schimba uleiul cand baga motocicleta la iernat. Mersi mult! Si chestia cu uleiul am auzit pareri impartite:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate