katalin72 Postat Iulie 29 Share Postat Iulie 29 Salut, Vand moto Suzuki SV650 2005, injectie, stare foarte buna, ITP valid, anvelope Michelin Pilot Power 2CT nou noute (nu cred ca au 20km). Rezervorul prezinta o indoitura minora, se vede in filmarea atasata (asa am cumparat-o de la fostul proprietar) si indicatorul de lipsa benzina e defect (din nou, asa am cumparat-o, alimentez la fiecare 200km si nu am considerat ca merita neaparat schimbat). Kilometri 48656, nu sunt neaparat in crestere pentru ca nu prea merg pe caldurilea astea. Toba e stock. Vine cu rack si cutie Givi V47. Husa este nou nouta stiu ca nu conteaza per ansamblu, dar una e sa o iei cu o putreziciune si alta cu husa buna, curata, de calitate Nu vreau sa spun ca este in stare excelenta, ca numai una aflata in reprezentanta este asa, dar a fost servisata si ingrijita corespunzator si in afara de cele mentionatae mai sus, nu are alte defecte sau nevoie de investitii. Motivul vanzarii este ca imi doresc sa trec la Triumph Speed 400. Ne putem gasi in zona Bd Natiunile Unite, intre metrou Izvor si Unirii, punct de reper AIO supermarket. Pret negociabil pe la 2800 EUR. Daca sunteti interesati, ma gasiti la telefon 0743133955, Catalin. In caz ca nu pot raspunde, imi puteti lasa mesaj pe whatsapp si revin eu cat de curand. Multumesc! 20240714_194529.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate