Marian909 Postat August 20 Share Postat August 20 Salutare sper ca scriu pe forumul care trebuie (e prima data) Doar ce am luat permisul având un keeway rkv 125 2013(carb) 24mii km fără nici o problema recent când schimb in treapta a 5a dupa ceva timp motorul a dat un Poc/rateu si sa zgâlțâit după care nu a mai avut nimic Doar in a 5a face asta In treapta a 4a nu are nici o problema pot merge și in redline Astăzi mergând pe drum drept accelerând (tot in a 5a) de la 9000 ture poc si a scăzut la 8000 după care a mers normal totul întâmplanduse rapid Aveți idee care ar fi motivul, menționez că nu tot timpul face așa Mulțumesc si mi de scuze dacă am scris unde nu trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat August 20 Share Postat August 20 Da redline si in a 5 a si nu o sa mai faca poc.Poate bum si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate