alexutzzz Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Salutare....mi s-a pus pata pe un enduro..am A1 si vreau ceva de 125 INMATRICULABIL in 4t( merge si 2t dar de preferat e 4t) sa nu depaseasca 1500 de euro......ideal ar fi un Xt da nu gasesc la banii astia nici ciuruit (rsu nu il vand sub nici o forma) vreau sa pot merge cu el si pe sosea cu vit de croaziera de 85-90 in rest calareala.... Astept sfaturi de la enduristi mai "batrani" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 NU ITI LUA 2 TIMPI....asta din start....incearca un suzuki dr sau honda xlr sunt mobre f bune si destul de ieftine....e un dr din 2000 de vanzare in codlea daca te intereseaza da un pm sa iti spun la cat mi l`a lasat mie ca sa nu strik anuntzul omului....eu mi`am cumparat de vreo saptamana suzuki dr si sunt f multumit de el...si mai e si limitat la 85:|....iti spun eu ca in teren e sooper mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 (editat) hehe inca nu te ai dat cu 2 timpi sa vezi cat nerv au:P are un amic un ktm de 125 cc proaspat refacut motorul cu 1700~ inmatriculat din 1997 Editat Februarie 4, 2007 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate