Cbr1000 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Vreau sa imi fac o ultima pofta copilărească inainte de a face 30 de ani si sa renunt la placerile mele. am dificultăți in a face o alegere. Pe deoparte, Mv Augusta Brutale 1000rs este o motocicletă mai rara si mai deosebita, dar îi lipsește suspensia ajustabilă electronic, dar problema mai mare in Romanica e ca daca se strica, desi in garantie, nu prea are cine sa ti-o repare, e mono braț cu cheie si nu are cine sa iti schimbe un cauciuc spate daca ai nevoie…. Pe de alta patre Bmw-ul e un pic mai scump si stiga un pic dupa atentie, dar parca n-as lua S1000r ca daca adaugi niste dotari te apropii foarte mult ca pret de M ce vine cu ele standard plus un motor mai capabil si vorba aia, e M Voi ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomy_k Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Eu as trece cu viteza pe langa ambele si as cumpara un SDR 1290. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate