elparu Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă 0743-463.924 Bucuresti, sector 3, zona parc IOR Nu stiu ce inseamna toata descrierea asta, eu am scris doar primele 4 randuri. Pret 700 lei. Casca Full Face Marime M Utilizata 1 an, stare 9.5/10 Max Vision Pinlock inclus Ochelari integrati Mecanisme de vizor cu diferite opțiuni de trepte INTERIOR Țesătură Dry-Comfort Interioare detașabile si lavabile Protecție de nas detasabilă Protector de vânt detașabil SISTEM DE RETENȚIE Micrometric EPS cu 4 densități dezvoltat în 4 dimensiuni Profil sigur pentru claviculă Termoplastic de înaltă rezistență VENTILARE 2 extractoare spate 5 orificii frontale Orificii de aerisire reglabile VISOR Câmp vizual orizontal de 190° Anti zgarieturi Parasolar integrat anti-zgarieturi, detasabil fără a folosi unelte Sistem de micro-deschidere Sistem patentat de eliberare extra rapidă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate