Sari la conținut

Honda VT1300CTA Interstate

Postări Recomandate

Honda VT 1300 CTA Interstate cu ABS, o bijuterie de motocicleta dornica de curse cat mai lungi.

- Honda Interstate vine din fabrica cu parbriz, crash bar, genti laterale si scarite pilot mari
- Evacuarea este cea de fabrica cu un sunet superb, nici prea tare, nici prea inceata 
- Accesorii suplimentare fata de cele de fabrica : hand guard-uri, sa pilot si pasager Mustang, spatar mic pentru pasager, scarite kuryakyn pasager
- Au fost inlocuite anul trecut in noiembrie toate fluidele (ulei motor, ulei cardan, lichid frana, antigel), filtre benzina si aer, placute frana fata si spate, apoi s-a odihnit toata iarna la hotel la Motorax
- kilometraj 47000 in crestere

- Inmatriculata cu ITP valabil pana in noiembrie 2026
- Pretul este negociabil doar la fata locului, schimb doar cu Yamaha Rider 1900 

Pret : 9800euro

tel. : 0737.016.735

Alexandru Murgu

Completare: an fabricatie 2011 si pot oferi fiscal pe loc

Editat de AlexMurgu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Vizitator halfmoon_d

Ai cumpărat-o anul trecut de la Ramnicu Vâlcea cu 7200 de Euro. Câteva luni mai târziu, ai scos-o la vânzare fix în aceeași stare, dar la 12.500 de Euro, pe olx. Acum ai mai redus din preț, până la 9.600, că poate găsești totuși vreun fraier... :))) 

Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 1 oră, halfmoon_d a spus:

Ai cumpărat-o anul trecut de la Ramnicu Vâlcea cu 7200 de Euro. Câteva luni mai târziu, ai scos-o la vânzare fix în aceeași stare, dar la 12.500 de Euro, pe olx. Acum ai mai redus din preț, până la 9.600, că poate găsești totuși vreun fraier... :))) 

:)

Link spre comentariu

3 hours ago, halfmoon_d said:

observ ca esti la curent cu achizitiile  mele, insa si tu mai scazi putin la pret ca da bine aici pe forum, intr-un cuvant se numeste samsareala .... insa daca m-ai cunoaste ai sti de ce am pus-o la vanzare ... nu sa castig o mie doua de euro.

investitii? stare? investitia la tine inseamna accesorii? ca restul nu se vede in poze si cu toate astea daca cineva se crede fraier sa achizitioneze aceasta mobra, indiferent la ce pret ar achizitiona-o dupa ce s-ar da cu ea putin si ar vedea si facturile de zero investitii asa cum spui tu iti garantez ca va fi extrem de multumit.

asa ca, multumesc pt comentariu, bun, rau, asa cum e, iar pe final considera-ma samsar de mobre, nu ma supar e paunctul tau de vedere, eu doar ma bucur ca ma urmaresti demult si pe olx.

cu toate astea daca cineva e interesat de aceasta bijuterie de mobra e invitatul meu doar sa o vada real si chiar la o plimbare scurta prin oras, sa ma cunoasca, berea o dau eu cu drag, el nu trebuie sa cumpere nimic de la mine daca nu vrea, dar sa vada cum arata modelul de samsar moto (aspect  conversatie, gandire 😉)

si apropo daca ai cunoaste persoana de la VL ai putea sa-l intrebi de mine ... restul e cancan

spor si toate cele bune 🥂🥂

Link spre comentariu