DonFlamingo Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Buna sa va fie inima, Din întâmplare am liber vineri astfel încât caut tovărășie pentru o tura începând cu vineri 4 iulie și retur duminica 6 iulie. Ca destinații propun următoarele: - Istanbul - Thassos (deși f aglomerat in perioada asta) - Sunny Beach (șpriț) Doritorii sa ridice mana sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă salutare pentru mom cam o luna trebuie sa stau cuminte cu drumurile lungi asa ca nu pot veni insa 1 evita THASSOS este full 2 mergi spre zona de munte caci tot sudul ro bg gr va fi sub caldura 3 daca chiar vrei grecia mergi la Alexandropoli unde mergeam de samb - dum pentru spritz ai hotel fain Tahalasa in afara orasului, taverne la greu pe malul marii si ceva plaje frumoase 4 daca vrei munte de 3 zile mergi in muntii Rodopi Bulgaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 6 ore în urmă Autor Share Postat 6 ore în urmă Caldura nu e chiar o problema, tocmai ce am venit din 2 saptamani de Grecia si aprox 5k km, cu zile de 900 km pe 40 grade asa ca duc la caldura. De Thassos stiu ca e full e doar o propunere ca nah e mai aproape. Alexandroupoli tocmai ce am venit, nici nu mi-a trecut prin cap dar da merge de facut. + Se accepta si in munti la bulgaroi - pare rau ca nu poti veni Alti doritori? Accept vitezomani, incepatori, VR46, hodorogi pe 2 roti, maicute moto, etc etc. Vreau un grup "incluziv" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate