Stefan Probabil Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Călătorind prin India, Vietnam și Thailanda pe motocicletă, am învățat mai multe decât din toate cărțile de istorie la un loc. Dar într-o seară în Thailanda… am primit o lecție pe care n-o voi uita niciodată! După ce m-am cazat, am parcat motocicleta frumos, ca băiatul responsabil. Apoi am intrat într-un restaurant, am mâncat ceva bun, am băgat două beri blonde (de-alea reci, nu vă gândiți la prostii ) și... a început ploaia! După vreo 2-3 ore de stat la povești cu mine însumi și cu norii, ies liniștit să plec. Ce să vezi? Motocicleta mea era... culcată! La somn direct pe jos! Nisipul, pământul, ploaia – toate s-au combinat într-un fel de noroi artistic, dar motorul meu nu a apreciat arta asta modernă. În acest video mi-am adus aminte de pățania asta și am povestit-o cu tot sufletul (și un pic de râs amar). Vă mulțumesc din inimă celor care mă urmăriți și mă susțineți! Să auzim numai de bine, drumuri uscate, motociclete în picioare și soare în viața voastră! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 31 minute în urmă Moderatori Share Postat 31 minute în urmă Fii amabil si completeaza-ti datele la avatar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate