Mihnea2025 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Salutare. detin carnet categoria B si in urma legii legate de scuterele pana in 125 cc as vrea sa imi cumpar un scooter de 125 cc care sa fie ok pt oras (ceea ce cred ca e ok pentru aproape orice scooter) dar sa fie cat mai aproape si de partea de touring. Adica ma intereseaza ceva mai puternic atat dpdv al puterii motorului cat si al constructiei scooterului pentru a fi cat de cat ok la viteze mai mari si pe drumuri publice. Nu ma refer neaparat la autostrada, am inteles ca un scooter de 125cc nu e pt asa ceva decat in caz exceptional, dar m-ar interesa un scooter cu care sa pot face niste ture cu prieteni motociclisti (care evident ar trebui sa aiba rabdara cu mine :)). Din ceea ce am citit pana acum ar fi Honda Forza 125, Piaggio Medley 125. Ambele se apropie de 15 cai. Aveti oare si alte idei? Nu conteaza pretul sau daca sunt noi sau second-hand, ma intereseaza principiul. Multumesc frumos. 7b635c34-37d9-4876-b08e-6ed7f9e5a82c.mov Editat 2 ore în urmă de Mihnea2025 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate