thvlad Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Salutare! Se vinde un batran Renault Megane 1, motor pe benzina, 1,6 / 16 supape, fabricatie 2002, eu sunt al doilea proprietar si il detin din 2006. Are 180.000 km. reali, a fost masina de familie si de mare ajutor in multe operatiuni de amenajare a casei si atelierului meu. Este inmatriculata pe numele meu, acte ok, fiscal fara probleme. ITP valabil pana in iulie 2026. Masina corect intretinuta de-a lungul timpului, consumabile schimbate la timp. Operatiuni executate recent: - inlocuit consumabilele si rulmenti roti spate in iunie 2025 la 179000 km. - inlocuit rulmenti roti fata, burdufe planetare, amortizoare spate,cauciucuri vara noi in 2024 la 175000 km. - distributia facuta in 2023 la 170000 km. Functioneaza perfect, nu bate, nu zdroncane, are cateva zgarieturi de prin parcari. AC si incalzirea functionale. Ofer si un set de cauciucuri de iarna. Se poate vedea si proba in Bucuresti, zona Opera Romana. Pretul: 800 Euro, poate mai discutam... Tel 0722702892 Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate