Redpik Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă (editat) Salutare! Imi vand echipamentul moto Adventure Echipamentul a fost purtat foarte putin, sub 1400 km (unele articole). Nu am facut enduro. - Geaca Alpinestars Bogota Pro Drystar S-48 : 1300 ron (purtata aproximativ 1200 km) cu aprotectie de ploaie si mesada pt vreme rece (nepurtate) - Pantaloni Alpinestars Honda Bogota Pro Drystar S- 48 :700 ron : purtati aproximativ 1000 km, iar la ultima iesire i-am agatat de o sarma. Am vb cu Alpinestars pentru reparatie (inlocuire oanel) si ajunge la 100e, prin MotoEmotion. Se pot repara si mai ieftin. Pantalonii au si protectie de ploaie/vant cu etocheta) - Protectie coloana Nucleon KR-1 Cell : S - 450 ron - Cizme Alpinestars Tech7 Enduro 40 : purtate aprox 1000 km , 1200 ron - Manusi Spidi textil S : purtate 200 km. 300 ron - Ochelari enduro Alpinestars noi (cutie deschisa) - 200 ron - Ochelari enduro 100% noi : 100 ron Ar fi frumos sa le vand la pachet, e mai simplu. Pretul total : 4250 ron Locatie: Corbeanca, Ilfov | Telefon 0755 069 848 Editat 9 ore în urmă de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate