Sari la conținut

Zontes

valibogdan
 Share

Postări Recomandate

Salutare, 

Chinezarii, ne-chinezarii, proaste, bune sau nebune, de Zontes vad ca nu zice nimeni nimic.

Eee, din acest motiv mi-am luat inima in dinti, am trosnit din degete, am mangaiat tastatura, si am inceput eu sa scriu.

In urma unui accident avut la inceput de decembrie, cand un sofer foarte atent, a considerat ca este ok sa iasa de pe strada laterala direct pe banda 2 (pe Viilor), si ca urmare a faptului ca o Honda NC750D Integra din 2014 in opinia asiguratorului nu se mai repara, considerand-o dauna totala (deviz, pe original, provizoriu 6100 iepuroi), am fost obligat sa ma reorientez. Intradevar exista optiunea de a-mi lua acelasi motor, dar am zis.... "Hai sa incerc si altceva". Asa ca.... rezultatul :

https://motosfera.ro/produs/zontes-k368/

Deci, da.

Zontes K368. 

Dotari smechere cu camere din fabrica fata-spate, full led, keyless go, spatiu sub sa, mai mare ca la X-max, ecran TFT, baterie LI-ION, incarcator baterie si un filtru ulei in pret, face si ceva mirroring cu telefonul (dar cam rudimentar),si cel mai important:  ...pe benzina.:):):)

Baietii de la reprezentanta foarte OK. O sa-i mai urmaresc la revizii, si va mai tin la curent.

O sa incerc sa revin si cu poze (acum nu se poate ca o vad baietii de la Motosfera si imi anulaze garantia :):):), GLUMESC). Si va astept si pe voi, pareri si modele detinute.

PS.  Sunt primul posesor din Romania al modelului K368!!!! Eeei

PS2. O sa actualizez si la profil motorul, dar deocamdata sunt nostalgic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri