Razvan99 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Salut, Am zis să las și eu un feedback după ce mi-am luat recent o pereche de blugi moto pentru mers zilnic și chiar am rămas plăcut surprins. I-am luat de aici: https://blugi-moto.ro/ Sincer i-am luat pentru că aveau preț bun, dar nu mă așteptam să fie chiar așa comozi. Materialul e destul de gros și pare rezistent, iar croiala e ok, nu arată ca echipament moto clasic. Îi port zilnic în oraș și sunt mult mai comozi decât pantalonii textili. Ce mi-a plăcut: comozi și flexibili protecțiile nu deranjează la mers arată ca blugi normali nu sunt foarte calzi preț foarte bun față de ce am mai văzut Eu am varianta albastră și chiar sunt mulțumit de ei. Pentru mers zilnic mi se par perfecți. Am avut înainte pantaloni textili și sincer nu m-aș mai întoarce la ei pentru oraș. Dacă mai sunt pe aici colegi care au luat de la ei, sunt curios cum vi se par după mai mult timp de folosire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate