GigiCbr Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Salutare, În ultimii ani am tot încercat diferite variante de pantaloni pentru mersul pe motocicletă: pantaloni textil, pantaloni din piele și blugi moto. Pentru mers zilnic prin oraș mi se par cei mai practici blugii moto, pentru că arată normal, dar oferă și un nivel decent de protecție. Problema pe care am întâlnit-o la multe modele a fost fie prețul foarte mare, fie faptul că sunt incomozi sau arată prea “tehnic”. După mai multe căutări am ajuns să folosesc blugi moto cu Kevlar și protecții, care arată aproape ca niște blugi normali, dar au câteva avantaje importante: protecții la genunchi întărituri Kevlar în zonele expuse material mai rezistent la abraziune pot fi purtați și când cobori de pe motocicletă fără să arate ca echipament racing Mi se pare o soluție foarte bună mai ales pentru: - mers zilnic prin oraș - navetă - plimbări scurte sau touring ușor Dacă vreți să vedeți mai multe modele sau detalii despre tipurile de blugi moto cu Kevlar și protecții, puteți arunca un ochi aici: https://blugi-moto.ro Sunt curios și de experiențele voastre: voi ce preferați pentru mers zilnic – blugi moto, textil sau piele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate