EarthFish Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Salutare, Vand Suzuki RV 125(Van Van) Moto este tinuta numai in interior ,iarna.Vara este tinuta afara dar este acoperita. ITP:11.8.27 Asigurare: Martie 2027 Are elemente date jos(protectiile toba din plastic,suport numar).Detin tot ce nu e montat pe ea Prezinta urme specifice varstei.Nimic anormal Nu are probleme si este folosita des,pe distante scurte.Achizitionata SH ,la ~1300 km. Pret negociabil,foarte putin Se poate vedea in Bucuresti,comuna Berceni si imprejurimi Tel: 0756121981 Editat 2 ore în urmă de EarthFish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 2 ore în urmă Moderatori Share Postat 2 ore în urmă Te rog sa completezi datele obligatorii ce lipsesc din anuntul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EarthFish Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă (editat) Salut Cred ca am uitat sa mentionez ca se elibereaza fiscal si este pe numele meu.An 2017 Editat 2 ore în urmă de EarthFish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 1 oră în urmă Moderatori Share Postat 1 oră în urmă Completare pentru cei ce nu stiu: Mai nou cumparatorul ii da vanzatorului fiscalul iar vanzatorul pe baza fiscalului cumparatorului,va scoate fiscalul ce apoi il da cumparatorului pentru a merge la taxe/impozite sa impuna autovehiculul. Inclusiv agentul ce iti face asigurarea pentru inmatriculare are nevoie sa vada acel contract de vanzare/cumparare cu stampilele de fiscal atat de la vanzator cat si la cumparator. La pretul asta,o iau eu... Ne spui si pretul? Sau nu vad eu pretul ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EarthFish Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Pret: 2700 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate