Bogdan Tibi Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Salutare! Ma poate ajuta cineva cu o recomandare cu link pentru un releu de incarcare Mosfet bun pentru un GSXR 750 K6? Stiu ca unul OEM e undeva la 2000 ron si chinezăriile sunt chinezării :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 6 ore în urmă Moderatori Share Postat 6 ore în urmă Te rog sa-ti completezi datele la avatar sa stim cu cine vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomy_k Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Salut! Uite aici : Series mosfet voltage regulator/ rectifier Suzuki GSX-R 750 2006-2022 https://share.google/6hPQJtqsp6zoRA7zR Eu am cumparat de la ei . Pretul mi se pare corect. Foarte rapizi cu livrarea. Produsul pare sa fie unul de calitate foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate